Sunday, 19 June 2011

Baju untuk Dinner

Aku tengah pening nak cari baju untuk dinner office nanti, yelah, dinner tak lama dah, tapi tak tau nak pakai baju apa kan.
First time dinner office aku teruja sebegini tau..ok, sebelum ni tak teruja sebab dulu office lain, sekarang ofice lain.
Usha2 blog jubah kaftan kat google, terjumpa satu blog ni yang baju2 nya cantik2 sangat :)
Dan memang macam yang aku nak lah.
Inilah blog nye - Women Boutique.

Kat sini aku ambik sikitlah gambar2 baju yang aku rasa sangat cantik dan sesuai untuk dipakai malam dinner nanti. Gambar2 adalah dari blog Women Boutique and credit to them coz almost all dress are so beautiful!!

oh, suka! sangat cantik!!
mesti ada satu dalam almari! huhuhu

tak boleh tahan!!




Tema dinner kali ni ialah Blink Blink and Glamz.
Kalau nak blink blink, kena tambah aksesori laa kan.
Dan aku suka jubah kaftan kat bawah ni, memang kena sangat laa dengan theme Glamz kan, cuma part blink blink tu nak kena tambah cost untuk aksesori laa...




Oh, sangat suka yang ni!!! Tak tahan, cantik!!!
Range price adalah dalam RM150 hingga RM200+/-.
Tapi agak mengecewakan sebab tuan punya blog holiday panjang sampai July, sedangkan dinner aku adalah pada 1st of July. Sedih :(
So, nak kena usha kat tempat lain untuk jubah kaftan ala2 macam gambar kat atas ni, dan aku plan nak tambah aksesori kat kepala untuk bagi blink2. Kelasss kau!!

Aku teruja nak attend dinner office nanti. So, nanti aku buat entry untuk malam tu ok! ;)


3 comments:

  1. sis.dah cuba masuk kat blog tu tapi still x boleh.saya pun urgent nak order ni

    ReplyDelete
  2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...