Sunday, 19 June 2011

Baju untuk Dinner

Aku tengah pening nak cari baju untuk dinner office nanti, yelah, dinner tak lama dah, tapi tak tau nak pakai baju apa kan.
First time dinner office aku teruja sebegini tau..ok, sebelum ni tak teruja sebab dulu office lain, sekarang ofice lain.
Usha2 blog jubah kaftan kat google, terjumpa satu blog ni yang baju2 nya cantik2 sangat :)
Dan memang macam yang aku nak lah.
Inilah blog nye - Women Boutique.

Kat sini aku ambik sikitlah gambar2 baju yang aku rasa sangat cantik dan sesuai untuk dipakai malam dinner nanti. Gambar2 adalah dari blog Women Boutique and credit to them coz almost all dress are so beautiful!!

oh, suka! sangat cantik!!
mesti ada satu dalam almari! huhuhu

tak boleh tahan!!




Tema dinner kali ni ialah Blink Blink and Glamz.
Kalau nak blink blink, kena tambah aksesori laa kan.
Dan aku suka jubah kaftan kat bawah ni, memang kena sangat laa dengan theme Glamz kan, cuma part blink blink tu nak kena tambah cost untuk aksesori laa...




Oh, sangat suka yang ni!!! Tak tahan, cantik!!!
Range price adalah dalam RM150 hingga RM200+/-.
Tapi agak mengecewakan sebab tuan punya blog holiday panjang sampai July, sedangkan dinner aku adalah pada 1st of July. Sedih :(
So, nak kena usha kat tempat lain untuk jubah kaftan ala2 macam gambar kat atas ni, dan aku plan nak tambah aksesori kat kepala untuk bagi blink2. Kelasss kau!!

Aku teruja nak attend dinner office nanti. So, nanti aku buat entry untuk malam tu ok! ;)


2 comments:

  1. sis.dah cuba masuk kat blog tu tapi still x boleh.saya pun urgent nak order ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...